Velkommen til Hornum og Omegn.dk 
             - byen hvor sammenholdet er stærkt!
 
 

Allerup Design
Boutique Bentes Corner Boas Photoart
CHS Byggeservice
Dagli' Brugsen
Den Jyske Sparekasse
Galleri Kvisten
Himmerland Camping
Hornum Herrefrisør
Hornum Kro 
Hornum Vandværk I/S
Larsenbyg
Lækage- og Rørsporing
Mariannes Blomster
NUNOFILT
Spar Nord
T-JEP Vinduespolering
Torben Jensen
Tømre- & Montagefirma

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

 - Erhverv

 

Den Jyske Sparekasse, Farsø
Nørregade 1
9640 Farsø
Tlf. 99 49 14 00
Fax. 99 49 14 99
E-mail: farsoe@djs.dk 
Website: www.djs.dk

Åbningstider
Mandag-fredag   10.00-16.00
Torsdag dog        10.00-17.00
Hornum skoles motionsdag:

På Hornum Skoles motionsdag var der lagt op til en aktiv dag, trods regn og torden fra morgenstunden.
Brith Laursen fra Den Jyske Sparekasse i Hornum kom forbi med frugt og juice til de mange elever, som var klar og stillede op til stort fælles foto ved morgensamlingen.

 


Fonden for Sparekassen Farsø har uddelt 50.000 kr. til Hornum Land og By.

Hornum Land og By har gennemført et ambitiøst projekt med at opføre en ny bygning på Markedspladsen i Hornum. Bygningen rummer toiletter og badefaciliteter samt kontor og lager.

Projektet startede op i foråret og i august måned, hvor faciliteterne skulle stå klar til de besøgende til Made in Denmark, blev den rigtig flotte toiletbygning indviet. 

Med de mange frivillige hjælpere, der har brugt en væsentlig del af deres fritid og ferie på byggeriet, har foreningslivet i Hornum endnu engang bevist, at ved fælles hjælp kan mange ting lykkes.

Hornum Land og By har tidligere på året ansøgt Fonden for Sparekassen Farsø om et tilskud til byggeprojektet. Fonden anerkender den store indsats, der er ydet af en række ildsjæle i lokalområdet. Ansøgningen er imødekommet med et tilskud på 50.000 kr., fortæller filialchef Brith B. Laursen, Den Jyske Sparekasse i Hornum.

 


Sparekassen Hornum giver kage, kaffe og juice til "Brag i Hallen"

Ved håndboldstævnet "Brag i Hallen" søndag d. 4. marts 2012 var Sparekassen Hornum endnu engang på besøg og gav kage, kaffe og juice til både spillere og tilskuere. Vi er stolte af at være klubbens hovedsponsor og således bidrage til en aktiv håndbold klub, hvor spillerne er under konstant udvikling og klarer sig godt i kampene. Bl.a. med et U16 pige A hold, som fører puljen og forhåbentlig skal spille kredskampe. Der er også i klubben fokus på at lægge mærke til detaljerne i spillet og derfor skænkede Sparekassen Hornum helt naturligt detalje præmier til alle ungdomsholdene.
Tak til alle for en god dag.

 

  

 
 Kalender

Gæstebog

Links  

  Skærm anbefales 1024x768 pixel